Maak mooier contact in 2018

Beste relatie,

Ik wens je het allerbeste voor 2018. Een jaar waarin we weer veel zaken voor elkaar kunnen krijgen, zowel op zakelijk als privé vlak. Laten we eens beginnen met privé, want het is goed mogelijk dat je nu al nadenkt over verre reizen. Daar wil ik het even met je over hebben.

Als we naar andere landen gaan, dan bereiden we ons voor en verheugen we ons op het nieuwe of nog onbekende dat we zullen tegenkomen. Misschien vind je het zelfs een beetje spannend. Als we er eenmaal zijn dan verkennen we, passen we ons aan, aan de cultuur, de gewoontes, de taal, etc. We doen ons best, zodat de ander ons begrijpt en accepteert. En daar genieten we van.

Maar nu even terug naar het hier en nu. Want we zijn namelijk ook iedere dag te gast in het leven van anderen. In hoeverre lukt het ons onze vooroordelen te begrijpen ten opzichte van anderen? Hoe slagen we er in anderen te begrijpen? Kies je de gemakkelijkste weg, door anderen te ontwijken? Of wil je je best doen om jezelf en anderen beter te leren kennen? Het maakt je succesvoller!

Er gaat een wereld voor je open met Structogram® en Triogram®. Deze methode wordt al jaren succesvol toegepast in diverse trainings – en coachingsprogramma’s. De vragen en doelen van mijn klanten zijn zeer verschillend, maar in de aanpak wordt de mens altijd centraal gesteld.

Geniet meer van al je reizen door jezelf en anderen te begrijpen. Het is een cadeau voor jezelf en je collega’s. Neem vandaag nog contact op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Hartelijke groet,

Peter van Orsouw