PEER training & coaching is een netwerkorganisatie, een samenwerking van diverse professionals. Zo maken wij gebruik van elkaars expertise en wijsheid ten dienste van onze opdrachtgevers.

Peter van Orsouw

Peter van Orsouw is trainer en coach in gedrag en vaardigheden pur sang. Sinds 1997 traint en coacht hij met veel plezier in programma’s voor leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Peter is oprichter en eigenaar van PEER training & coaching. Hij richt zijn aandacht op het bewuste en onbewuste gedrag, en ondersteunt mensen dat te borgen wat al goed gaat. Peter past zich snel aan bij de verschillende organisaties en personen waar hij mee te maken heeft, altijd gericht om het meest optimale te bereiken voor de opdrachtgever.

Bij diverse prominente organisaties is Peter nauw betrokken bij de vormgeving en uitvoering van vaste programma’s in hun opleidingenaanbod. Dit zijn programma’s gebaseerd op het double loop learning principe. Zijn klanten beoordelen hem als deskundig, integer, gedreven, creatief, praktisch, open en eerlijk.

Jacqueline Huisman

Jacqueline Huisman richt zich sinds 1999 op het trainen en coachen op alle aspecten van professionele menselijke interactie, waarbij respectvol confronteren en richting geven de leidraad vormen. Ze heeft HTS Bedrijfskader afgerond en beleids- en organisatiewetenschappen gestudeerd aan de Tilburg University. Haar aanpak kenmerkt zich door de kernwoorden: resultaatgericht, praktisch, concreet en met scherpe en bruikbare feedback. Sinds 2011 is ze werkzaam als zelfstandig ondernemer met de ONT-wikkelaar waarin ze leertrajecten ontwikkelt, trainingen verzorgt en teams begeleidt. Hierin is het bereiken van het gewenste effect leidend. Ook is Jacqueline betrokken bij een aantal trajecten waarbij ontwikkelingstrajecten worden vormgegeven op basis van gamification. Hierin begeleid ze zowel organisaties als trainers om hun ontwikkeltrajecten prikkelend en motiverend vorm te geven.

Robert van Leeuwen

Zijn basis is de acteursopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem. Er was een bijzondere samenwerking met de politieschool waarbij acteurs en agenten in opleiding van elkaar konden leren. Zo maakte hij kennis met het vak van trainingsacteur (re acteur). In die rol heeft hij zich mogen spiegelen aan de meest uiteenlopende beroepen met hun specifieke communicatie. Praktisch, resultaat gericht, met humor en volledig dienstbaar aan de ander. Zijn overtuiging is dat mensen veel meer kunnen dan ze laten zien. In zijn rol als trainer/acteur mag hij de ander laten experimenteren met gedrag en onderzoeken wat zijn of haar mogelijkheden zijn. En weet: De beren op de weg zijn lang niet zo gevaarlijk als ze lijken.

Job Redelaar

Na de afronding van zijn opleiding aan de Toneelschool Amsterdam in 1990 heeft Job 15 jaar ‘op de planken’ gestaan en veel TV-werk gedaan.

Daarnaast heeft hij vanaf zijn eerste stappen als acteur een ander pad gevolgd; dat van trainingsacteur, toegepast werken met mensen die iets willen leren of ontwikkelen. Dat vond hij zo leuk dat hij daar nu zijn meeste tijd aan besteed. Belangrijk hierbij vindt hij eerlijkheid en oprechte interesse en niet te vergeten: humor.

Job doet dit werk met hart en ziel voor de meest uiteenlopende beroepsgroepen en vakgebieden, van de financiƫle dienstverlening, automotive tot farmacie. Daarnaast werkt Job als voice-over in reclame en de meest uiteenlopende mediaproducties.

Marjon Sars

Marjon en Peter werken al vele jaren samen op het gebied van Imago, onder andere met hun workshop Inside outside. Marjon is modestyliste en eigenaresse van Your Personal Shopper. Zij geeft al tien jaar fashionworkshops bij bedrijven en particulieren en zorgt ervoor dat de garderobe van haar klanten up-to-date blijft. Marjon is een kenner, heeft oog voor trends, stoffen, kleuren en combinaties. Zij leeft zich in, denkt met je mee en geeft advies. Daarom kan en durft zij jou in andere outfits te steken, zodat je je goed voelt in zowel business- als vrijetijdskleding. Tijdens haar workshops kun je dat zelf beleven aan de hand van kledingstukken die zij meebrengt. Daarnaast illustreert zij haar verhaal met verhelderende foto’s. Ze laat zien wat kleding met iemand doet, hoe deze iemands persoonlijkheid versterkt of juist afzwakt.

Geert Chatrou

Drievoudig wereldkampioen kunstfluiten. Het begon als grap: zijn schoonzus ergerde zich aan zijn voortdurende gefluit en gaf hem op voor het wereldkampioenschap kunstfluiten in Amerika 2004. Hij werd prompt kampioen. Om zijn titel te verdedigen reisde hij in 2005 opnieuw af naar Louisburg, NC en wederom won hij. In de zomer van 2008 werd het WK voor het eerst buiten Amerika gehouden en wel in Japan. Zijn derde titel was een feit! In 2004 is een prijswinnende documentaire gemaakt door Kate Davis en David Heilbroner, beiden meervoudig Emmy Award winnaars. Zij hebben Geert met hun camera gevolgd tijdens zijn eerste kampioenschap. Deze documentaire genaamd Pucker Up, the fine art of whistling is inmiddels in meer dan 40 landen uitgezonden. Een journalist schreef als kop boven een recensie van een van Geerts optredens: Chatrou kreeg een staande ovatie, nadat ie was uitgefloten.