Structogram-peer

Wat doe ik dat de ander zo reageert?

Je hebt een visie, ambities en doelen en je gaat ervoor om die te realiseren. Je weet dat je het niet alleen kunt en je zult hoe dan ook anderen in beweging moeten krijgen. Denk hierbij aan collega’s, medewerkers, je leidinggevende en ook klanten.

Gaandeweg kom je erachter dat niet iedereen hetzelfde reageert op jou. Je komt er ook achter dat jij verschillende gevoelens hebt bij diverse personen. Je bemerkt de positieve én negatieve resultaten van een zeer krachtig instrument: jouw persoonlijkheid.

Je begint je steeds vaker af te vragen: ‘Wat heb ik nu gedaan dat de ander op die manier reageerde?’ Deze terechte vraag helpt je om effectiever te worden. Het gebruik van Biostructuur®analyses helpt je om verklaringen te vinden, het brengt je onbewuste ‘ik’ in beeld en verschaft je de tools om andere persoonlijkheden op de juiste manier te benaderen.

Biostructuur®analyses worden onder andere ingezet bij persoonlijke leiderschap, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en vormen een effectieve opstap naar vaardigheidstrainingen.

Ik vertel je graag meer over de diverse mogelijkheden van Biostructuur®analyses.