Workshop Persoonlijke Effectiviteit

Hoe zorg je ervoor dat jouw leven in lijn loopt met dat wat jij écht belangrijk vindt? Waarom overkomen jou altijd dezelfde dingen en baal je daar soms best wel van. Je hoeft er zelfs niet bij na te denken, het gebeurt gewoon. Lees de voorbeelden hieronder en kijk of je jezelf herkent.

  1. Je bent gek op de mensen om je heen en doet er dus alles aan om de harmonie te bewaren. Je cijfert jezelf vaak weg. 
  2. Je bent gek op je werk, maar je vindt dat er wel erg veel op je bordje komt. Maar eigenlijk wil je geen werk afstaan, omdat anderen het niet doen volgens jouw maatstaven. 
  3. Je bent erg gedreven, maar mensen vinden het vaak lastig werken met je. Omdat je te weinig geduld hebt en vaak te direct bent. 

Als je zo terugblikt hoe jouw leven verloopt, loopt het dan in lijn met jouw belangen? Wees nu kritisch op jezelf, ook al is dit niet fijn. Of ga je me nu vertellen dat je nu eenmaal zo bent? Jij bent zeker niet de enige die dat zegt en je bent ook niet de eerste die er iets aan gaat doen, dus lees verder.

In de workshop Persoonlijke effectiviteit ga je aan het werk met het Structogram®. Het geeft je inzicht in je genetische gedragspatronen (jouw automatische gedragspiloot) en daarmee wordt je duidelijk waarom jouw kwaliteiten ook valkuilen kunnen zijn en waar jouw beperkingen liggen. Met deze kennis maak je dezelfde dag de boeiende stap buiten je comfortzone en baan je een nieuw pad om jouw belangen te realiseren. 

DATA WORKSHOP (van 09.30 tot 16.00 uur)
Donderdag 16 juni 2016 of
Donderdag 23 juni 2016 of
Donderdag 8 september 2016 

LOCATIE WORKSHOP
Perron-3
Hoff van Hollantlaan 1, 5243 SR Rosmalen
073-8507550
www.perron-3.nl 
Kom je met de trein? Het NS station Rosmalen is op loopafstand (2 minuten)
Kom je met de auto? Je kunt er gratis parkeren op een ruim parkeerterrein.

EEN BELANGRIJKE TIP VOOR JOU
Het is erg goed mogelijk dat jij vanuit jouw organisatie een budget hebt voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Informeer ernaar bij jouw HR-adviseur.

INVESTERING WORKSHOP
€375,00 per persoon.
Dit is inclusief het hardcover werkboek Structogram®, koffie, thee en lunch.
Dit is inclusief een borrel om nog even na te praten.
Het is exclusief BTW.

WELKE DATUM KIES JE?
Kies je voor 16 of 23 juni of liever na de vakantie op 8 september? Klik dan hier om jouw voorkeur aan te geven. Je ontvangt dan per mail het programma en andere bijzonderheden.